De datum staat vast, 6 juni 2020, 10de Business voetbaltoernooi Haarlem Kennemerland

Inschrijven kan vanaf heden, nader informatie volgt.

 

2019

Zaterdag 22 juni 2019 werd voor de 9de keer het befaamde Business Voetbaltoernooi van Haarlem Kennemerland gehouden. Zon, 22ºC, blauwe hemel, windstil, 20 fantastische sportieve teams en vele vrijwilligers waren de ingrediënten voor een heerlijke dag. 

Resultaat eind van de dag
1. FL Tegelwerk

2. Club 69
3. Selectie HK
4. AVG

In 2020 zal het 10de Business voetbaltoernooi plaatsvinden. We zijn voornemens om extra aandacht te geven aan dit 2de lustrum Wil je op de hoogte gehouden worden over het toernooi in 2020 stuur dan een mail.


Mail voor info:  info@businessvoetbal.nl


Winnaar Bannink Business voetbal toernooi 2014! 

Vishandel Almelo sponsort de finaleavond

Enthousiast reageerde Vishandel Almelo uit Katwijk op ons sportief voetbal evenement. Helaas lukte het niet om een team bij elkaar te krijgen. De vishandel wilde echter toch aanwezig zijn op het toernooi. Spontaan boden ze een schaal heerlijke verse haring aan om de finaleavond van een culinair tintje te voorzien.

Vishandel Almelo uit Katwijk aan Zee is sinds 1976 dé leverancier van visproducten voor de institutionele zorg, bedrijfsrestaurants, maaltijdproducenten, groothoreca en groothandel. Wat op het Almeloplein in Den Haag begon als een viswinkel is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat verse, gebakken en gepocheerde vis en overige visproducten levert in heel Nederland en kan inspringen op alle wensen van de klant.

Bezoek de site Vishandel Almelo

 
Het business voetbal Haarlem-Kennemerland is een initiatief van voetbalvereniging Haarlem-Kennemerland, in nauwe samenwerking met een aantal zakelijke partners. Gedurende het toernooi zullen diverse bedrijfsteams het in 4 speelronden tegen elkaar uitkomen in een 5 tegen 5 voetbaltoernooi. Het voetbaltoernooi wordt afgewerkt af op een prachtig nieuw kunstgrasveld op het terrein van het voormalig H.F.C. Haarlem. Teams kunnen bestaan uit één of meerdere bedrijven. Het is ook mogelijk om relaties of toeleveranciers uitnodigen om een team te vormen.Haringhappen Vishandel AlmeloUitslag

Eerste en tweede plaats
HK 6 - KLM: 5 - 1

Derde en vierde plaats
Cavallaro - Bannink: 3 - 4

Eindstand
1: HK 6
2: KLM
3: Bannink
4: Cavallaro

Meest scorende ploeg
Bannink: 66 doelpunten - gemiddeld per wedstrijd: 7,3

Sterkste verdediging
HK 6: 14 tegendoelpunten - gemiddeld per wedstrijd: 1,6


Haarlem, 3 juni 2014

Bekijk hier de foto's
Greg Prizmic - TradeQoin

In 2014 deden wij als Team TradeQoin mee met het Business Voetbal in Haarlem.
Het leuke aan deze competitie is dat allerlei soorten bedrijven meedoen. Dit jaar waren dat onder andere de Politie, Ikea en Fluor.
Een tijdje niet gevoetbald te hebben, kregen wij de eerste wedstrijd klop van de latere kampioen, 14-1. Erg natuurlijk.
Tot op het bod gemotiveerd kwamen we terug in andere wedstrijden en verving ik een deel van de selectie, want ja, dit kon niet natuurlijk.
Dit jaar zijn we hoogstwaarschijnlijk weer van de partij!

André Tempelaar - Flynth adviseurs en accountants, Haarlem

De adviseurs en accountants van Flynth helpen ondernemers graag met het realiseren van hun ambities en doelen. Dat doen we heel bewust met actuele cijfers waarmee ondernemers vooruit kunnen kijken, met plaats- en tijdsonafhankelijke
dienstverlening én met heldere prijzen. Onze betrokkenheid maakt van Flynth veel méér dan een advies- en accountantsorganisatie. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. We weten wat er speelt
in de regio Haarlem.
Vertrouwen is essentieel voor succes. Ondernemen is topsport. Net als sporters is het ook voor ondernemers essentieel om kansen te zien én te pakken. Flynth helpt daarbij. Met een heldere blik op zaken en een no-nonsense aanpak. Wij
praten en denken intensief met ondernemers mee over hun doelen en het nemen van beslissingen op basis van actuele cijfers. Zodat zij de kansen kunnen pakken, als ze zich voordoen.
We kijken uit naar onze deelname aan het enige échte Business Voetbaltoernooi van Haarlem en wensen alle teams een sportieve strijd!  

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam